logo
Liên hệ chúng tôi

Người liên hệ : Davis

WhatsApp : +8618130083767

Free call

Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm La2359304 For Apv Pumps

Số lượng đặt hàng tối thiểu : 1pc Giá bán : Negotiated
chi tiết đóng gói : Hộp như yêu cầu Thời gian giao hàng : 20-30 ngày
Điều khoản thanh toán : T/T, Western Union, L/C Khả năng cung cấp : 1000pc/tháng
Nguồn gốc: Được làm ở Trung Quốc Hàng hiệu: JR
Chứng nhận: ISO9001 Số mô hình: DW3

Thông tin chi tiết

Vật liệu: Sic sic fkm Chức năng: Đối với bơm dầu, bơm nước
Gói vận chuyển: HỘP Mã HS: 848420090
Đặc điểm kỹ thuật: Máy bơm APV DW3 Seal Giấy chứng nhận: ISO9001
Kiểu: Phốt cơ khí DW3 Tiêu chuẩn: Tiêu chuẩn
Kích cỡ: 20,48,65,80,90,100mm Tên: DW3

Mô tả sản phẩm

Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm La2359304 For Apv Pumps
 

Description:
 

  1. Application:
    Mechanical seal for APV - DW 1-7 pumps.
    Construction:
    Provided with an O-ring that acts as secondary sealing around the shaft
    Is not directional

2. Materials:

  • Gaskets in either nitrile, EPDM or Viton rubber
    The slide ring is in carbon, silicon or tungsten
    The seat is made of silicon or tungsten
  • 3. Seat Type:
  • 4. Applications: Clean water, sewage water, oil and other moderately corrosive fluids


Performance Capabilities:
 

Temperature
-20℃ to 180℃, dependent on the elastomer
Pressure
Up to 10 bar
Speed
Up to 15 m/s
End play/axial float allowance
±0.1mm
Size
31mm 40mm 48mm 58mm 75mm
Brand
JR
Face
Carbon, SiC, TC
Seat
Ceramic, SiC, TC
Elastomer
NBR, EPDM, FKM etc.
Spring
SS304, SS316
Metal parts
SS304, SS316
Idividual Packing
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.

Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm  La2359304 For Apv Pumps 0Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm  La2359304 For Apv Pumps 1Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm  La2359304 For Apv Pumps 2Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm  La2359304 For Apv Pumps 3Mechanical Seal Dw3 Shaft Seal Sic/Car Epdm  La2359304 For Apv Pumps 4

 

We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,

 

All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA

Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.

 

At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request

 

 

Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.

 

Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.

 

Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!

 

Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.

 

Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.

 

Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.

 

Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.

 

Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on

Bạn có thể tham gia
Hãy liên lạc với chúng tôi

Nhập tin nhắn của bạn

info@supseals.com
+8618130083767