
Con dấu mặt cơ khí Kiểu 82 Con dấu lò xo đơn 16mm
Người liên hệ : Davis
WhatsApp : +8618130083767
Số lượng đặt hàng tối thiểu : | 1pc | Giá bán : | USD50-1000 |
---|---|---|---|
chi tiết đóng gói : | Hộp như yêu cầu | Thời gian giao hàng : | 20-30 ngày |
Điều khoản thanh toán : | T/T, Western Union, L/C | Khả năng cung cấp : | 100000pc/tháng |
Nguồn gốc: | Được làm ở Trung Quốc | Hàng hiệu: | JR |
---|---|---|---|
Chứng nhận: | iso9001 | Số mô hình: | 8B2 |
Thông tin chi tiết |
|||
Vật liệu: | Sic sic fkm | Chức năng: | Đối với bơm dầu, bơm nước |
---|---|---|---|
Mã HS: | 848420090 | Giấy chứng nhận: | ISO9001 |
Kiểu: | Đối với con dấu cơ khí bơm Armstrong | Tiêu chuẩn: | Tiêu chuẩn |
Kích cỡ: | Kích thước tùy chỉnh | Ứng dụng: | con dấu trục |
Đặc điểm kỹ thuật: | Con dấu cơ khí bơm Armstrong | Phong cách: | Phớt cơ khí 8B2 |
Mô tả sản phẩm
Mechanical Water Pump Seals Water Pump Seal Replacement Armstrong Pump 1.125" 1.625" 2.125" 2.625"
Operational Conditions:
Materials:
Performance Capabilities
Temperature
|
-40℃ to 200℃, dependent on the elastomer
|
Pressure
|
Up to 8 bar
|
Speed
|
Up to 18 m/s
|
End play/axial float allowance
|
±0.1mm
|
Size
|
1.625" 2.125" 2.625"
|
Brand
|
JR
|
Face
|
Carbon, SiC, TC
|
Seat
|
Carbon, SiC, TC
|
Elastomer
|
NBR, EPDM, FKM etc.
|
Spring
|
SS304, SS316
|
Metal parts
|
SS304, SS316
|
Idividual Packing
|
Using foam and plastic paper wrapped, then put one piece of seal in one box,finally put in standard export carton.
|
Equivalent to John Crane 8B2/US SEAL VGXB2 and Flowserv RA and replacement seals for Armstrong pump series 4300 (OE NO. 975002) and Fybroc pumps.
Seals for Armstrong pumps:
VG-975002304----1 1/8"--------975002-304
VG-975002334----1 5/8"--------975002-334
VG-975002374----2 1/8"--------975002-374
VG-975002394----2 5/8"--------975002-394
and seals for Bell & Gossett series 80-SC.
VG-P75202-----1 1/4"---------P75202
VG-975002334---1 5/8"------P75203
and seals for Fybroc pumps
VG-81375-------1 3/8"--------08976C010
VG-81376-------1 3/8"---------08976C100
VG-82125-------2 1/8"---------08975C010
VG-82126-------2 1/8"---------08975C070
VG-82875-------2 7/8"---------08974C010
VG-82876-------2 7/8"---------08974C010
We are engaged in manufacture and installation exporting and wholesaling quality range of Industrial Seal, Single Spring Seal, Balance and Unbalance Spring Seal, External Mounted Seal, PTFE Bellow External Mounted Seal, Catridge Balance Seal, Multiple Spring Balance Seal, Dry Running Reverse Balance Seal, Agitator Double Acting Unbalance Seal, Single Conical Helical Spring, Rubber Bellow Seal, Multi Spring Seal, Metal Bellow Seal, Elastomer Bellow Seal, Conical Spring Seal, Air Condition Compressor Seal, Auto Cooling Seal, Metallic Bellow Seal,
All ranges of mechanical seals for Flygt Pumps, Grundfos Pumps, Pumps, APV Pumps, Grindes Pumps, Fristam, ABS, Alleeiler, EMU, GEA
Tunchenhagen, Godwin, Hidrostal, Hilge, Johnson, Lowara, Waukesha, Vogelsang Pumps etc.
At the meantime, we could manufacture seals according to your sample or drawing, and design as your request,Customization: Changes of materials for getting other operating parameters are possible. Contact us with your requirements.
Question 1: Are you a factory or a trade company?
Answer: We are a factory and have our top sales for the trade service.
Question 2: Can I try to get a SAMPLE before the order?
Answer: Sure. You can ask for the samples. Usually they're free.
Question 3: Where is your factory located? How can I visit there?
Answer: Our factory is located in Ningbo, China. You can fly to Ningbo or Shanghai airport directly. All our clients, from home or abroad, are warmly welcome to visit us!
Question 4: How does your factory do regarding quality control?
Answer: Quality is priority. We always attach great importance to quality controlling from the very beginning to the very end. Our factory has gained ISO9001 authentication.
Question 5: How about the lead time?
Answer: Within10-20 days after getting the prepayment.
Question 6: How can we pay?
Answer: For small sample shipping cost, you can pay either by paypal or by T/T. And by T/T at sight for large amount of the order.
Question 7: If OEM available?
Answer: Yes, we provide all of our products OEM /ODM service.
Question 8: If I can buy pumps or pump parts from your company?
Answer: Yes , we also provide pumps and pump parts, such as Lobe pumps, Compound & homogeneous pumps, Homogeneous & emulsification pumps and so on
Nhập tin nhắn của bạn